Yade Lashes

Yade Lashes

maanantai 9. helmikuuta 2015

Uudet YadeLashes-ripsiliimat!Olemme käyttäneet paljon aikaa ripsiliimojen tutkimiseen ja onneksi kehittyvä ala tuo myös ammattilaisille jatkuvasti uutta tietoa. Ripsiliimat ja niiden aiheuttamat haittavaikutukset ovat jatkuvasti mediassa hyvin esillä. Nyt haluasimme esitellä tarkemmin uudet Yade Lashes-liimamme ja kertoa hieman tarkemmin miksi päädyimme näihin ja miten ne eroavat muista ripsiliimoista.

-Meille tuotteiden turvallisuus on ennen kaikkea tärkeintä. Kaikki uudet liimamme ovat valmistettu EU:ssa ja noudattavat EU:n direktiivejä sekä REACH-säädöksiä. Liimat, jotka ovat valmistettu EU:n ulkopuolella, eivät välttämättä täytä kaikkia EU:n direktiivejä.

-Kaikki liimamme ovat lääketieteellisesti testattuja, medikaalitason liimoja. Liimat ovat testattu "in vitro"eli testattu ihosolunäytteillä, ei eläimillä. Näin pystytään toteamaan ettei liima aiheuta vahinkoa ihosoluille.

-Liimat ovat myös ISO 10993-5 sertifioitu. Liimat eivät sisällä lateksia tai formaldehydiä, jotka ovat yleisimpiä allergian aiheuttajia. Korkean ja matalan lämpötilan kesto takaa ripsikuitujen äärettömän hyvän keston. Luulimme, ettei tälläistä liimaa olisikaan!

Olemme nyt muutaman kuukauden työskennelleet uusien liimmojen parissa ja eron kyllä huomaa. Altistumme päivittäin useiden tuntien ajan ripsiliimojen höyryille. Jo tämän takia pyrimme työskentelemään tuotteilla, jotka ovat mahdollisimman katkuttomia ja turvallisia. Uudet liimamme sopivat todella hyvin herkimmillekin silmille. Ripsienlaiton aikana käytössämme on myös uudet nanomisterit sekä Anti-Allergy Gel, joka "imee" itseensä liiman haitallisia katkuja.

Mikäli epäilet olevasi allerginen ripsiliimalle, pystymme tekemään sinulle herkkyystestin ennen varsinaisten ripsikuitujen laittoa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti