Yade Lashes

Yade Lashes

maanantai 11. toukokuuta 2015

Pitääkö ripsienpidennyksistä pitää taukoa?


Tauko ripsienpidennyksistä?

Tästä aiheesta saa kuulla ja lukea hurjasti eri mielipiteitä ja ohjeita. Tämä tulee usein puheeksi myös asiakkaiden kanssa. Usein kuulee, että ripset kärsivät ripsikuiduista ja liimasta ja taukoa olisi hyvä pitää etteivät omat ripset kärsi.

Yade Lashes ripsikuidut asennetaan aina yksi kuitu yhteen ripseen-tekniikalla, jolloin omat ripset pääsevät vapaasti kasvamaan. Oikein asennettuina ripsienpidennyksistä ei siis ole mitään haittaa omille ripsillesi. Hyvä ja ammattitaitoinen ripsientekijä osaa myös valita juuri asiakkaan omiin ripsiin sopivat kuidut,  jotka eivät ole liian pitkiä tai painavia. Esimerkiksi juhlia varten voidaan ripsiisi laittaa hieman pidempää ja näyttävämpää kuitua ilman että siitä olisi mitään haittaa omille ripsillesi.

Oikein laitettuna ripsienpidennyksistä ei siis tarvitse pitää taukoa ellet sitä itse halua pitää. Meillä molemmilla on ripsienpidennykset olleet yli seitsemän vuoden ajan lähes tauotta. Omat ripset ovat ennallaan, koska ripset on aina laitettu oikein. Olemme tosin joutuneet useaan otteeseen todistamaan mitä väärin laitetut pidennykset voivat tehdä omille ripsille. Näiden asiakkaiden onneksi ripset ovat kuitenkin uusiutuva luonnonvara ja kasvavat takaisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti