Yade Lashes

Yade Lashes

sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Ripsivärin käyttö ripsienpidennysten kanssa


Saamme paljon kysymyksiä liittyen ripsivärin käyttöön. Voiko ripsiväriä käyttää ripsienpidennysten kanssa? Juuri huollettujen ripsien kanssa ripsiväriä harvemmin tarvitsee, mutta esimerkiksi jotkut ovat sitä aina alaripsissä tottuneet käyttämään tai jos ripsienpidennysten huoltoväli on hieman päässyt venähtämään.

Ripsiväriä saa käyttää ripsienpidennysten kanssa, mutta me suosittelemme käytettäväksi niille suunniteltua omaa ripsiväriä. Yade Lashes-ripsimerkiltä löytyy pidennyksille sopiva musta ripsiväri, jota saa ostettua suoraan liikkeestämme Day Spa Yadesta.

Miten tämä ripsiväri sitten eroaa tavallisesta ripsiväristä?
Tämä ripsiväri ei sisällä öljyjä tai vahoja, jotka heikentävät ripsienpidennysten liimasidosta. Koostumukseltaan tämä on selkeästi ohuempaa kuin normaali ripsiväri. Harja liikkuu näppärästi pidennysten välissä eikä tee ripsistä paakkuisia. Ripsien puhdistaminen on myös helpompaa eikä vaadi älytöntä silmien hankaamista. Ripsiväri on vesiliukoista, mutta kestää ripsissä hyvin varisematta ja sotkeentumatta.

Suosittelemme panostamaan tähän jos haluat käyttää ripsiväriä pidennystesi kanssa. Näin ripsesi kestävät paremmin huoltojen välissä. Kun tulet huoltoon myös ripsiteknikon on helpompi puhdistaa ripsesi eikä niihin jää mitään mikä voisi haitata liiman kiinnittymistä omiin ripsiisi.

Yade Lashes Volume Mascara 19,90.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti