Yade Lashes

Yade Lashes

torstai 18. kesäkuuta 2015

Mitkä asiat vaikuttavat ripsienpidennysten pysyvyyteen?


Puhumme asiakkaiden kanssa usein ripsien pysyvyyteen vaikuttavista tekijöistä. Ripsien pysyvyys on kovin yksilöllistä ja siihen vaikuttaa moni asia. Ripsiä olisi hyvä huollattaa noin 3-4 viikon välein. Huoltoväliin vaikuttaa omien ripsien määrä sekä muun meikin käyttö.

Mekaaninen rasitus on yleisin syy miksi ripsikuitu irtoaa ennen aikojaan. Silmämeikin puhdistaminen olisikin hyvä tehdä juuri ripsienpidennyksille tarkoitetuilla tuotteilla. Myös kyljellään tai vatsallaan nukkuminen voi aiheuttaa kuitujen irtoamisen erityisesti ripsien ulkonurkista. Ripsien pysyvyyteen vaikuttavat myös jotkin lääkeaineet, hormonaaliset muutokset (raskaus, imetys, ehkäisypillerit) sekä jos silmäluomesi ovat kovin rasvoittuvat.

Lämpötilan vaihtelut saattavat myös heikentää liimasidosta. Esimerkiksi matkustaessasi kylmästä lämpimään tai toisinpäin. Etelän matkoilla kannattaa siis tarkkana aurinkovoiteen kanssa. Uidessa ja hikoillessa, aurinkorasvaa menee helposti silmäluomille. Merivesi, hikoilu ja aurinkovoide yhdessä voivat vaikuttaa ripsiesi pysyvyyteen.

Silmämeikin käytössä tulisi huomioida etteivät tuotteet ole vedenkestäviä. Ripsienpidennyksille löytyy jo omia ripsivärejä sekä rajauskyniä, jotka on helppo puhdistaa pois ripsiä hankaamatta.

Mikäli ripsiesi pysyvyydessä tapahtuu muutoksia olisi asiasta hyvä aina keskustella ripsien laittajan kanssa. Todennäköisesti jokin asia vaikuttaa kuitujen pysyvyyteen. Myös ripsihuolto-aikaa varatessa olisi hyvä varata riittävän pitkä aika, jotta ripset saadaan kokonaan huollettua.

Paljon siis asiaa, mutta ei kannata huolestua. Ripsien pysyvyys on todella yksilöllistä ja tämä ei missään nimessä tarkoita sitä, että nämä seikat vaikuttaisivat kaikkien ripsiin :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti