Yade Lashes

Yade Lashes

tiistai 24. maaliskuuta 2015

Ripsienpidennysten kotihoito-ohjeet


Tiesitkö, että voit itse monella tavalla vaikuttaa siihen miten ripsesi tulevat kestämään seuraavan huoltokertaan? Olitpa sitten uusi ripsienpidennysten omistaja tai jo vanha tekijä niin tässä tulisi viimeistä huutoa olevat kotihoito-ohjeet ripsienpidennysten käyttäjille. Ajattelimme Marian kanssa koota ne myös tänne blogin puolelle, koska tämä asia tulee usein puheeksi myös asiakkaiden kanssa.

Kiitos ripsimarkkinoiden uusien keksintöjen ei ripsiliiman kuivumista enää tarvitse odotella 24 tuntia, jos ripsiteknikollasi on käytössä nanomister. Tämä laite siis kuivattaa ripset täysin heti laiton jälkeen sekä poistaa liiman katkua. Voit siis huoletta pestä hiukset jo samana päivänä. Ripsienpidennysten kanssa saa uida ja saunoa, mutta jos käyt ahkerasti uimahallissa saattavat ripsienpidennykset kyllä tippua ennen aikojaan. Syynä ovat voimakkaat puhdistusaineet kuten kloori. Jos uit tai saunot säännöllisesti suosittelemme käyttämään Yade Lashes Longer extension coating-tuotetta, joka luo ns. suojakalvon ripsikuidun pinnalle ja lisää kuidun kestävyyttä ulkoisia rasitteita vastaan.

Mielestämme tärkeimmät seikat ripsien kotihoidossa liittyvät meikkaamiseen sekä meikin poistamiseen. Ripsienpidennysten kanssa ei voi käyttää mitään vedenkestävää meikkiä, koska sen poistamiseen tarvitaan öljyä. Myös kasvojenpuhdistusaineet kannattaa käydä läpi ja tarkistaa sisältävätkö ne mahdollisesti öljyä. Jos olet epävarma jonkin tuotteen sopivuudesta, kysy! Silmämeikin puhdistamiseen suosittelemme öljyttömiä lappuja, joista ei jää silmiin vanua kuten pumpulilapuista yleensä jää. Näppärät laput kulkevat helposti myös matkoilla mukana eikä sinun tarvitse enää hangata silmiä saadaksesi meikin poistettua.

Voiko ripsienpidennysten kanssa käyttää ripsiväriä? Kyllä voit, mutta suurin osa markkinoilla olevista ripsiväreistä sisältää öljyä. Suosittelemme Yade Lashes Volume up mascaraa, joka on suunniteltu käytettäväksi ripsienpidennysten kanssa ja on helppo pestä pois. Muistathan, että ripsienpidennyksiä ei saa kuitenkaan taivuttaa ripsientaivuttimella kuten omia ripsiä. Jos haluat kaarevammat ripset ota asia puheeksi seuraavan ripsihuollon yhteydessä. Ripsien harjaamiseen sopii vain ja ainoastaan pyöreä ripsiharja. Ripsikampa vahingoittaa liimasidosta ja saa ripset irtoamaan.

Eli koko homma tiivistettynä, ei öljyä, ei turhaa mekaanista rasitusta sekä sopiva huoltoväli. Helppoa eikös?




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti